Nagelsalon Bunde

Nagelbehandelingen

 

Gelversteviging

Nagelverstevigende behandeling waarbij gel op de nagels wordt aangebracht, eventueel onder een gellak. De behandeling wordt zodanig uiitgevoerd dat de nagels een natuurlijke vorm behouden. Deze behandeling is verkrijgbaar in kleur en naturel.

Een nabehandeling eens per  3 á 4 weken is noodzakelijk. 

Tarieven

 Nieuw set op eigen nagels Nieuw set verlengd  
 Kleur    € 38,50 Kleur€ 43,50
 Naturel € 38,50 Naturel€ 43,50
    
 Nabehandeling   
 Kleur € 33,50  
 Naturel € 33,50  

 

Gellak

Gellak is zeer geschikt voor de natuurlijke nagel, maar kan ook over gel geplaatst worden.  Op de natuurlijke nagel geeft deze 2 weken lang prachtige kleur en hoogglans. Er is keuze uit een groot scala van kleuren.

Tevens is het een echte aanrader voor de teennagels. Deze groeien zeer langzaam waardoor je wel tot 6 weken plezier kunt hebben van mooie teennagels. 

Tarieven

 Gellak                         
 Gellak op vingers € 28,50  
 Gellak op tenen € 26,50  
    

 

Vitaliteitsbehandeling eigen nagels

De natuurlijke nagel wordt bij deze behandeling van binnenuit versterkt. Zwakke nagels die bijvoorbeeld snel inscheuren of waarvan de nagellagen loslaten, hebben vooral baadt bij deze behandeling. Tijdens de behandeling dringt het aangebrachte product in de nagelplaat en zorgt ervoor dat er een sterke verbinding ontstaat tussen de keratine cellen van de natuurlijke nagel. Het oppervlak van de nagel wordt direct gladder, harder en fraaier.

Om de nagel sterk te houden, is een behandeling eens per 3 á 4 weken noodzakelijk.

Tarieven

 Vitaliteitsbehandeling   
 Per behandeling € 17,50                              
    
    

 

Nagelsalon Bunde  |  info@nagelsalonbunde.nl